Kallioinen-Kiinteistöt

Toimistotila, liiketila, toimitila
Toimitila
Toimitila/varasto
Liiketila
Toimitila
Toimitila
Liiketila/toimitila
Liiketila
Toimistotila
Liiketila
Metsämutilantie
Toimistotila

Me Kallioisella haluamme tarjota vuokralaisille parasta mahdollista. Kauttamme löydät vuokrattavat varastot, toimi- ja liiketilat. Kaikki kohteemme sijaitsevat loistavien kulkuyhteyksien varrella, joten töihin tuleminen ja sieltä juoksevien asioiden hoitaminen hoituvat käden käänteessä.

Henkilökuntamme koostuu ammattitason tekijöistä, me olemme palvelualttiita auttamaan juuri teitä löytämään parhaiten palvelevat tilat. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa toimitilojen vuokrausasioissa. Vaatiessasi parasta tulosta kannattaa olla yhteydessä meihin. Jos tämänhetkinen tarjonta ei kohtaa odotuksiasi, kannattaa silti tiedustella meiltä tarjonnasta. Kuuntelemme herkällä korvalla kaikkia asiakkaitamme, tilamme ovat helposti muokattavissa asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi. Jos vielä tässä vaiheessakaan emme pysty palvelemaan teitä, niin meillä on vielä yksi ässä hihassa, ja voimme kenties rakennuttaa vaaditut toimitilat teille. Kehitämme jatkuvasti toimitilojemme referenssiä kunnostamalla sekä hankkimalla uusia varasto, toimi- ja liiketiloja.

Sopivan vuokrapaikan löytyessä, me hoidamme kaiken byrokratian, ja sinä voit keskittyä parhaiten omaan ydinosaamiseesi. Helppoa kuin heinän teko.

 

Riihimäen Vanha Lasitehdas on yksi tärkeimmistä kehityskohteistamme ja haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan Lasitehtaan toimintaan Lasitehtaan verkkosivuille! Lasin henki on Riihimäellä edelleen vahvasti läsnä ja vanha lasitehdas toimii upeana lähtökohtana elämykselliselle ja suojaisalle yrityselämän, kulttuurin ja matkailupalveluiden kaupunkikeskukselle. Lasitehtaalla on 5,5 ha aluetta ja rakennuksissa yli 23 000 m2 tilaa toteuttaa unelmia!

Lue lisää Lasitehtaasta: https://www.riihimaenlasitehdas.fi/

Faktat

Kiinteistömme:

• 38 kiinteistöä, joissa tuotanto-, toimisto- ja myymälätiloja sekä lämmintä sekä kylmää varastotilaa
• noin 120 vuokralaista
• yhteispinta-ala noin 85 000 m2

Yhteystiedot

Kiinteistöpäällikkö

Juha Vihavainen
0400 484 275 juha[email protected]

Kiinteistönhoitaja

Mika Tallgren
0400 486 502 mi[email protected]

Vapaat kiinteistöt

Tarjoamme

Kallioinen Yhtiöt tarjoaa vuokratiloja erikokoisille yrityksille. Huomioimme asiakkaiden erityistarpeet ja pyrimme löytämään asiakkaan toiminnan kannalta tarkoituksen mukaisen toimitilaratkaisun.

Olemme toteuttaneet tiloja mm. Autotalo Laakkoselle, Lassila & Tikanojalle, Cramolle ja Delta Autolle.

— Muokkaamme toimitilat asiakkaidemme tarpeiden mukaan —

Olemme räätälöineet tiloja mm. seuraaville toimijoille

Ota yhteyttä

Lähetä kysymyksesi oheisen lomakkeen kautta.
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Yhteydenotto

(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.