Kallioinen Konserni

Kallioinen yhtiöt

Kallioinen Yhtiöt – yritysryhmä koostuu useista yhtiöstä ja olemme suomalainen perheyhtiö. Perustaja Veijo Kallioinen aloitti yritystoimintamme maanrakennuksella joulukuussa 1973 ja laajensi raskasnostopalveluihin 1975.

Tarjoamme asiakkaille monenlaisia kone- ja vuokrauspalveluita maansiirroista nostoihin ja kuljetuspalveluista koneiden välitykseen sekä kiinteistöjen vuokraukseen ja -kehitykseen.

Kallioinen tarjoaa monipuolisia rakentamisen palveluita, asiakkaamme toimivat usealla toimialalla; maanrakentaminen, uudisrakentaminen, korjausrakentaminen ja eri alojen kunnossapidossa.

Rakennuskonevuokrauksen ja nostopalveluiden koneilla ja laitteilla onnistuu kaivuutyö, kuormaus, maantiivistys, raskasnostot, henkilönostot, siirrot, jyrsinnät, hionnat, sähköistys, lämmitys ja kuivatus ja monet muut työvaiheet.

Kallioinen Rent infrapalvelut tarjoavat maanrakennusurakointia kokonaisvaltaisesti, niin suuriin kuin pieniinkin kohteisiin. Kokeneet kuljettajamme yhdessä modernin kaluston kanssa saavat työt luistamaan nopeasti ja kustannustehokkaasti tilauksen mukaisesti.

Kallioinen Yhtiöt Oy on emoyhtiö

Kallioinen Yhtiöt Oy:n toimiala on kiinteistöt ja tarjoamme yrityksille vuokrattavia liiketiloja sekä teemme kiinteistönkehitystä asiakkaidemme räätälöityihin tarpeisiin.

Tytäryhtiömme:

Kallioinen Cranes tuottaa nosto- ja kuljetuspalveluita mobiilinostureilla ja asennusnosturiautoilla.

Kallioinen Rent on palveleva rakennuskonevuokraamo ja palvelemme myös maarakennustöissä Uudellamaalla ja Hämeessä. Vuokraamme koneet kuljettajalla tai voit käyttää niitä itse.

Kallioinen Trade nimen alla toimiii Kallioinen Infra, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia maanrakennuspalveluita.

Fakta:

^

Henkilöstö: 55

^

Liikevaihto: 12M€

^

Kaluston määrät: 3000 konetta tai laitetta

man and woman laughing while sitting in front of laptops

Kuvia matkan varrelta

Ota yhteyttä

Lähetä kysymyksesi oheisen lomakkeen kautta.
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Metsämutilantie 1, 05460 Hyvinkää

Yhteydenotto