Kiinteistöjen vuokraus

Vuokraamme varastoja, toimitiloja ja liiketiloja ympäri Suomen

Me Kallioisella haluamme tarjota vuokralaisille parasta mahdollista. Kauttamme löydät vuokrattavat varastot, toimi- ja liiketilat. Kaikki kohteemme sijaitsevat loistavien kulkuyhteyksien varrella, joten töihin tuleminen ja sieltä juoksevien asioiden hoitaminen hoituvat käden käänteessä.

Henkilökuntamme koostuu ammattitason tekijöistä, me olemme palvelualttiita auttamaan juuri teitä löytämään parhaiten palvelevat tilat. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa toimitilojen vuokrausasioissa. Vaatiessasi parasta tulosta kannattaa olla yhteydessä meihin. Jos tämänhetkinen tarjonta ei kohtaa odotuksiasi, kannattaa silti tiedustella meiltä tarjonnasta. Kuuntelemme herkällä korvalla kaikkia asiakkaitamme, tilamme ovat helposti muokattavissa asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi. Jos vielä tässä vaiheessakaan emme pysty palvelemaan teitä, niin meillä on vielä yksi ässä hihassa, ja voimme kenties rakennuttaa vaaditut toimitilat teille. Kehitämme jatkuvasti toimitilojemme referenssiä kunnostamalla sekä hankkimalla uusia varasto, toimi- ja liiketiloja.

Sopivan vuokrapaikan löytyessä, me hoidamme kaiken byrokratian, ja sinä voit keskittyä parhaiten omaan ydinosaamiseesi. Helppoa kuin heinän teko.

Riihimäen Vanha Lasitehdas on yksi tärkeimmistä kehityskohteistamme ja haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan Lasitehtaan toimintaan Lasitehtaan verkkosivuille! Lasin henki on Riihimäellä edelleen vahvasti läsnä ja vanha lasitehdas toimii upeana lähtökohtana elämykselliselle ja suojaisalle yrityselämän, kulttuurin ja matkailupalveluiden kaupunkikeskukselle. Lasitehtaalla on 5,5 ha aluetta ja rakennuksissa yli 23 000 m2 tilaa toteuttaa unelmia!

Lue lisää Lasitehtaasta: https://www.riihimaenlasitehdas.fi/

Tutustu vapaana oleviin kohteisiimme!

Kallioinen-Kiinteistöt

^

Kiinteistövuokrausta yli 40 vuoden kokemuksella.

^

38 kiinteistöä, joissa tuotanto-, toimisto- ja myymälätiloja sekä lämmintä sekä kylmää varastotilaa.

^

Noin 120 vuokralaista.

^

Yhteispinta-ala noin 85 000 m2.

Vuokrausasiat

Teemu Vornila

Kiinteistöasiat

Petri Porvari

Kiinteistöhuoltopäällikkö
040 355 4939
[email protected]

Esimerkkejä Kallioinen-Kiinteistöjen kohteista

Ota yhteyttä vuokraukseen liittyen

Lähetä kysymyksesi oheisen lomakkeen kautta.
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Metsämutilantie 1, 05460 Hyvinkää

Yhteydenotto