Kallioinen on monipuolinen ja luotettava yhteistyökumppani

10.10.2022

Me Kallioisella haluamme olla muutakin kuin pelkkä konevuokraamo. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme arvostama yhteistyökumppani. Kallioinen Yhtiöihin kuuluu neljä erillistä yritystä, joiden toiminnot tukevat toisiaan: Kallioinen Cranes nostopalvelut, Kallioinen Rent rakennuskonevuokraus, Kallioinen Rent infrapalvelut sekä Kallioinen kiinteistöt kiinteistövuokraus. Kaikessa toiminnassa toteutuu henkilöstön itse määrittelemät arvot: luotettavuus, kunnioitus sekä yhteistyö.

Ei pelkästään koneita vaan laaja-alaista palvelua

Kallioisella onnistunut vuokraus alkaa jo tilausvaiheessa vuokrausten huolellisella toteuttamisella. Tilausta vastaanotettaessa kysymme aina oikeat asiat vuokraajan tai noston vaatimuksista. Pystymme vastaamaan vaatimuksiin pitkälti omien yhtiöidemme palveluilla. Ammattitaitoinen henkilöstömme ottaa huomioon vaikeat nostopaikat ja lisävaatimukset sekä järjestävät koneiden kuljetukset työkohteisiin omalla kalustollamme. Nostoketjujen irrottaminen onnistuu henkilönostimien avulla.

Kallioisen kuljettajat tunnetaan ammattitaidostaan sekä monipuolisuudestaan, yksi kuski osaa hoitaa montaa eri konetta. Tarjouspyyntöön kannattaa kertoa kokonaistarpeesta, jonka perusteella räätälöidään sopiva kokonaisuus. Jos esimerkiksi vuokraat ajoneuvonosturin ja tarvitset samalle työmaalle myös kurottajan, voimme toimittaa työmaalle ajoneuvonosturin kuljettajalla, joka kykenee ajamaan myös kurottajaa nostotöiden tauotessa. Koneet ja kuljettajat voidaan tilata työmaille näin yhdessä paketissa.

– Kuljettajien monipuolinen ammattitaito ja heidän tarjoamansa palvelu ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Kuljettajien ammattitaitoa arvostetaan työmailla ja usein tulee tilauksia, joissa asentajat ja mestarit esittävät toiveen, että saisivat heidän ”vakkarikuskinsa”. Asiakkaamme jopa siirtävät joskus työmaan nostoaikataulujakin, että saavat tutun kuljettajan, kertoo myyntipäällikkö Markku Ahlroth.

Kaikkea kattavasti ja helposti työmaalle

Isompaa konetta vuokratessa kannattaa muistaa, että Kallioinen vuokraa myös pienempiä koneita ja välineitä saman katon alta. Voit vuokrata sähkötyökaluja, nostimia, telineitä ym. tarpeellista. Valikoimamme on erittäin kattava ja erikoisempia laitteita sekä koneita voidaan myös hankkia vuokravalikoimaan asiakkaan pyynnöstä.

– Meillä on ollut tapauksia, jossa asiakas on soittanut ja kysynyt jotain erikoisempaa laitetta pidempiaikaista käyttöä varten ja päätös sellaisen hankinnasta on tehty jo puhelinkeskustelun aikana, Ahlroth muistaa.

Kallioinen Cranesin, Rentin ja Infran toimesta asiakasta palvellaan kokonaisvaltaisesti yhdistämällä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan juuri oikeat toiminnot. Kohteeseen voidaan tehdä helposti nostopaikka Infran maanrakennuskoneilla, toimittaa Cranesilta nosturit ja vuokraamosta rakentamisen avuksi vielä muut koneet, nostimet ja aidat. Kaikki lähtee liikkeelle yhden yhteyshenkilön kautta ja tiedonkulku, ja lisätilaukset sujuvat asiakkaan kannalta helposti ja joustavasti.

– Kun valitsee Kallioisen tekijäksi, koneiden vuokraus käy nopeasti ja helposti, ja asiakkaalle jää aikaa tärkeämpiin asioihin, Ahlroth kiteyttää.

Kallioinen toimii laajalti eteläisen Suomen alueella, pääosin Tampere–Lahti-akselilta etelään päin kattaen koko pääkaupunkiseudun. Toimipisteet löytyvät Espoosta, Valkeakoskelta ja Hyvinkäältä.

Kalusto- ja palveluesimerkkejä

Kallioinen Cranes kasvattaa kalustovalikoimaa suurimmasta päästä. Uusin hankinta on Liebherr 1230–5.1 LTM. Tämän koneen suurin nostoteho on 230 t ja hydraulisen puomin pituus 75 m. Koneessa on VarioBase Plus, jolla voidaan tuottaa erityisen suurta nostokapasiteettia esimerkiksi takatyöskentelyalueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!