Kallioinen Rent avaa uuden toimipisteen Järvenpäähän.

3.10.2023

Järvenpäästä on puuttunut jo tovin oikea konevuokraamo, joten Kallioinen tuo alueelle paljon kaivattua tarjontaa. Kallioinen tarjoaa aidon suomalaisen vaihtoehdon konevuokraamona, jolla on pitkä historia koneiden ja työkalujen vuokraamisen parissa. 

– Meiltä vuokraat käyttöösi kaiken mitä rakennuskohteessasi tarvitset, isoimmista dumpereista aina naulaimiin asti, toimitusjohtaja Arto Kallioinen kertoo tarjonnan laajuudesta. 

Kallioinen Rentin toiminta perustuu asiakkaiden ehdoilla toimimiseen.  

– Me selvitämme mikä on asiakkaan aito tarve ja tarjoamme siihen juuri oikean ratkaisun. Ja meiltähän välineitä löytyy kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. Ja jos ei löydy, me hankimme sen, toteaa Tatu Friman Kallioinen Rentin palveluasenteesta myös Hyvinkään konevuokraamossa. 

Kallioisella ollaan erittäin innoissaan valmiina palvelemaan kaikkia Järvenpään, eli tuttavallisemmin Jäken, alueen koneen ja työkalujen tarvitsijoita.  

– Meiltä onnistuu koneiden kuljettaminen myös kauemmas, jos Järvenpää sattuu olemaan asiakkaallemme turhan kaukana, Tatu toteaa. 

Löydät lisätietoa ja koneluettelon Konevuokraamon sivuilta. Klikkaahan konevuokraamon puolelle ja ota yhteyttä. Kallioinen Rentillä hoituu homma kuin homma! 

Järvenpää:
040 678 4484
[email protected]

Vanha yhdystie 6, 04430 JÄRVENPÄÄ

Ota yhteyttä ja kysy lisää!