Kallioinen tarjoaa maarakennuskoneiden vuokrausta vuosikymmenten kokemuksella

24.10.2022

Rakennuskaluston vuokrauksen lisäksi Kallioinen Rent tarjoaa työmaille myös maanrakennuskoneita ja työkaluja. Konekalustoon on investoitu viime aikoina merkittävästi.

Kesän 2022 aikana Kallioinen Rentille on tullut uutta maarakennuskonekalustoa runsaasti vuokrakäyttöön.

Uusia Volvo- ja Yanmar -kaivukoneita on otettu käyttöön yhteensä 15 kappaletta 3–22 tonnin kokoluokissa. Kramer-pyöräkuormaajia on tullut myös useita lisää sopivasti talvisesongin alle. Uudet koneet korvaavat vanhempia koneita, mutta myös lisäävät määrää, mikä parantaa kykyämme palvella asiakkaita laatukoneilla.

Kaivukoneillamme pystyy kaivamaan kaiken kokoisia kaivantoja ja pyöräkoneilla siirtämään maa-aineksia sekä talvella lunta. Isojen maamassojen liikuttelemiseen sopii parhaiten puskutraktorit. Maantiivistämiseen löytyy kaikenkokoiset valssijyrät ja pienempiin tarpeisiin maantiivistäjät kaikissa kokoluokissa.

Maarakennuskoneisiin löytyy paljon lisälaitteita kuten kaivukoneiden erilaiset kauhat, tiltit ja 3D-laitteet sekä automaattirasvarit. Kallioinen Rentin kautta saat työmaalle myös koneiden tankkauspalvelun. Koneet on mahdollista suojata Rent-Turvalla, mikä alentaa vuokralle ottajan vastuita vahingon tai varkauden sattuessa.

Myös muuhun vuokrakalustoon on investoitu

Nostinpuolelle on tullut uutta kalustoa, mm. kurottajia ja seuraavaksi uusimme laajemmin henkilönostimia. Kallioinen Cranesillekin on tullut viisi uutta järeää mobiilinosturia.

Käytännössä Kallioinen Rent tarjoaa käyttöön kaiken mitä rakennuskohteessa tarvitaan, oli kyseessä sitten suurempi kone kuten kaivinkone, pyöräkuormaaja tai kuukulkija sekä pienemmät rakennuskoneet kuten maantiivistäjät, pumput sekä pesurit.

Kallioinen Cranes hoitaa haastavimmankin nostotehtävän järeillä nosturiautoilla, joita löytyy valikoimasta lähes kaksikymmentä ammattitaitoisten kuljettajien kanssa.

Löydät maarakennuskoneita vuokrattavaksi jokaisesta Kallioinen Rentin toimipisteestä: Hyvinkäältä, Espoosta ja Valkeakoskelta. Kallioinen Rentin kautta koneita vuokrataan pääasiassa eteläisen Suomen alueelle eli Tampereelta alaspäin Pääkaupunkiseudulle, mutta koneita voi tilata kauemmaskin.

Puhtaat ja huolletut koneet kuljetetaan lähes aina omilla kuorma-autoillamme asiakkaan työmaalle ja vuokra-ajan päätyttyä kuljetamme ne takaisin toimipisteisiimme. Vuokra-ajat vaihtelevat viikosta jopa vuoteen, tyypillisesti tarve maarakennuskoneelle on 1–6 kuukautta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!