Kallioinen Yhtiöt juhlii 50-vuotista taivaltaan

29.3.2023

Kallioinen Yhtiöiden tarina alkoi, kun Kallioisen Veijo ’Veiska’ alkoi yrittäjäksi 5.12.1973. Ensimmäinen yritys oli nimeltään Maansiirtoliike Kallioinen ja sen liiketoiminta käsitti yhden kaivinkoneen. Kaivinkoneenkuljettajana toimi Veiskan pikkuveli Pertti ’Pepe’ Kallioinen. 

Vuosia on vierinyt, liiketoiminta on kasvanut ja monipuolistunut. Nyt Kallioisella on 4 liiketoimintaa: rakennuskonevuokraus, nostopalvelut, kiinteistövuokraus ja maanrakennus sekä yli 60 työntekijää. Paljon on muuttunut, mutta perheyrityksen henki on pysynyt samana: yhtenäisenä porukkana kaikki puhaltavat samaan hiileen, jotta asiakkaat saadaan palveltua mahdollisimman hyvin.  

Juhlavuotena on mukava kääntää katseet menneeseen ja muistella sattumuksia vuosien varrelta. Mutta yhtä tärkeää on katsoa tulevaisuuteen ja suunnitella miten yritys porskuttaisi vielä ainakin seuraavat 50 vuotta. 

Juhlavuoden ajan reportteri kulkee tutkimassa ja haastattelemassa Kallioisen väkeä ja kirjoittaa tarinoita muistiin. Tarinoista voi kuulla, miten onnistumisia on tullut ja miten takaiskuistakin on opittu. Kannattaa pysyä kanavalla! 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!