Kesän 2021 Rett-kampanja

8.7.2021

Vuokraamalla Kallioinen Rentiltä ja Kallioinen Yhtiöiltä pääset tekemään hyvää

Kallioinen Rent ja Ironman Tomi Jaakkola tekevät kesällä 2021 yhteistyötä hyvän asian puolesta Rett-oireyhtymään liittyvän tutkimuksen aloittamiseksi Suomessa. Rett-oireyhtymä on harvinainen neurologinen geenivirhe, joka voi aiheuttaa vaikeaa monivammaisuutta ja tekee elämästä monessa suhteessa haastavaa.

Tomin tytär Sumi sairastaa Rett-oireyhtymää, ja Tomi aikoo osallistua yhdessä Sumin kanssa 14.8.2021 Kuopion Tahkolla järjestettävään täyspitkään triathlonkisaan eli Ironman Finlandiin. Suorituksen aikana Tomi ja Sumi taittavat matkaa yhdessä, erilaisten apuvälineiden voimin. Suorituksen tavoitteena on lisätä tietoisuutta Rett-oireyhtymästä ja kerätä varoja oireyhtymän lääketieteellisen tutkimuksen käynnistämiseen.

Kallioinen Rent ja Kallioinen Yhtiöt haluavat tukea Tomia ja Sumia tavoitteissaan. Heinä-elokuun ajan Kallioinen Rent Oy lahjoittaa vuokrasopimuksesi ensimmäisen päivän hinnasta 10 % Rett-keräykseen, mikäli mainitset vuokratessasi kampanjan nimen ’Rett’.

Kovasta tavoitteesta Kuopion Ironman-kisassa voi päätellä, että Tomi Jaakkola on todellinen teräsmies ja Kallioinen Rent päätti testata, onko hän jopa kovempi kuin kone. Seuraa Kallioinen Rentin Man vs Machine -videosarjaa ja ota selvää kumpi voittaa.

Muista mainita vuokratessasi koodi ’Rett-kampanja’ ja olet tekemässä hyvää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!