Mitä 50-vuotias Kallioinen Yhtiöt tarjoaa asiakkaalle tänä päivänä?

10.8.2023

Kallioinen Yhtiöille kuuluu hyvää 50-vuotissynttäreiden kynnyksellä. Yritys on kasvanut konserniksi, jossa on 4 yritystä ja yrityksissä henkilökuntaa noin 60. Yritystä perustettaessa 50-vuotta sitten toiminta oli kone ja mies. Millainen palveluvalikoima yrityksellä on nykypäivänä?

– Palveluvalikoima?

Hanna Kallioinen näyttää tuumivalta
”Miten sitä esittelisi Kallioinen Yhtiöiden palveluvalikoimaa? Mitä meillä on tarjota? Palvelua ja valikoimaa! Niin se on ehkä helpoin kuvata.
Harvemmin saman katon alta löytyy valikoimaa oksasilppurista 200 tonniseen ajoneuvonosturiin, tai että esimerkiksi maanrakennuksessa voi tilata itselleen kaivinkoneen vuokralle tai sitten kokonaisvaltaisin maanrakennuspalvelun Kallioisten miesten toteuttamana.
Kiinteistövuokrauskin on Kallioisen palveluvalikoimassa, suurempana ja monipuolisempana kuin useimmiten kukaan etukäteen uskookaan.
Mutta palvelu on valikoimaakin tärkeämpää. Eipä olla niin suuri ja tehostettu yritys, että ei ehdittäisi palvella asiakkaita. Sillä lailla kuin me palvelun ymmärrämme: piirun verran paremmin kuin asiakas osaa edes odottaa.
Yhdeltä luukulta saa monen moista apua rakentamiseen ja henkilökunnalla on osaamista ja halua neuvoa.”

Kallioinen Cranes tarjoaa nostoja 40–230 tonniin 18 auton ajoneuvonosturikomppaniallaan ja asennusnosturiautojakin löytyy jo 3 kappaletta. Parasta Kallioisen nostopalveluissa on kuljettajien ammattitaito.
”Haastavimmatkin kohteet ollaan hoidettu kunnialla maaliin ja joskus vähän nopeammassa tahdissa kuin asiakas on olettanut.”

Kallioinen Rentin rakennuskonevuokraamo tarjoaa palveluja tätä nykyä kolmella eri paikkakunnalla. Yrityksen kotikunnassa Hyvinkäällä, Uudenmaan alueelle Espoosta käsin ja Pirkanmaan suuntaan Valkeakoskelta. Rakennuskonevuokraamoissa on asiantuntevaa ja ripeätä palvelua.
”Kuljetus ja huolto on yritetty pitää mahdollisimman paljon omissa käsissä, jotta saadaan koneet asiakkaille mahdollisimman nopeasti.
Pyritään olemaan maan ketterin rakennuskonevuokraamo: keksimään asiakkaalle mahdollisimman hyvä ratkaisu ja kone matkalle heti miten.
Asiakas ei aina osaa ennakoida tarpeitaan ja siksi pyritään auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa.”

Kallioinen Infra on Kallioisen uusin ja pienin osa.
”Tai sitten vanhin, miten sen vaan laskee. Kallioinen Yhtiöt on alkanut aikoinaan maanrakennuksesta, mutta välillä tätä rakentamisen osa-aluetta ei ole Kallioisen valikoimaan kuulunut. Nyt taas kuuluu. Olemme saaneet ammattitaitoisen porukan kokoon sekä sopivat koneet ja on taas ilo tarjota laadukasta maanrakennuspalvelua asiakkaille. Vähän niin kuin juurillemme ollaan palattu.”

Kallioisen kiinteistöt ovat vankka osa Kallioisen valikoimaa, vaikka moni mieltää Kallioiset vain konetaloksi.
”Kiinteistöjä on reilut 40, lähinnä Uudenmaan alueella, mutta vähän rönsyillen Hämeeseen ja Savoonkin. Kaikenlaisia vaihtoehtoja löytyy niille, jotka yritykselleen toimitiloja tarvitsevat: yhden huoneen toimistotilasta, tuhansien neliöiden tuotantotiloihin. Ja kaikkea siltä väliltä.
Ja Kallioisen erikoisuus on siinä, että vaikka ei ihan sopivia löytyisikään valikoimasta, halu löytää ratkaisu asiakkaalle on kova: omia tiloja muokataan asiakkaan tarpeisiin, uusia ostetaan tarvittaessa ja ollaanpa sitä rakennettu ihan uudetkin tilat asiakkaalle vuokrattavaksi, kun muuta ei ole keksitty.”

Ota yhteyttä ja kysy lisää!