Riihimäen Vanhan Lasitehdas sai uudet verkkosivut

24.5.2023

Riihimäen Vanha Lasitehdas on tärkeä kehityskohde Kallioinen yhtiöille ja haluamme esitellä Lasitehtaan uudet verkkosivut ja toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan Lasitehtaan toimintaan! 

Lasitehtaan sivuilla voit tutustua siihen, kuinka korkeista ja laajoista tehdashalleista muokataan puitteet uudelle toiminnalle ja tulevaisuudelle. Lasitehtaalla on yli 23 000 m2 tilaa yrityselämän, kulttuurin, koulutuksen ja matkailun tarpeisiin. 

Näet sivuilta havainnekuvat, miten voisimme toteuttaa tulevaisuudessa Lasitehtaalle upeita tiloja kuten toimistoja, opiskelutilat, taiteilijoiden studiotiloja, seminaaritiloja, monitoimiareenan tapahtumille, teatterit, liikuntakeskus, logistiikkaa, varastotalleja. Yli 5,5 ha alueelle ja yli 23.000 m2 rakennusten sisälle saadaan unelmat toteutettua. 

Vaikka teollisuuden lasituotanto on lopetettu vuosia sitten, on lasin henki Riihimäellä edelleen vahvasti läsnä. Vanha lasitehdas toimii lähtökohtana elämyksille ja on hyvien kulkuyhteyksien varrella harjoittaa monialaista kulttuuritoimintaa. Lasitehtaan tiloissa järjestetään tälläkin hetkellä näyttelyitä ja monenlaisia tapahtumia. 

Käy siis tutustumassa Lasitehtaan sivuilla ajankohtaisiin tapahtumiin ja tiloissa jo toimiviin taiteilijoihin! 

Lasitehtaan alueella toimii tänä päivänä jo hieman yli 10 vuokralaista. Tiloista löytyvät muun muassa Lasistudio Mafka & Alakoski, puutyön ja käsitöiden harrastajien ryhmä Lasin naulaajat, savenvalajaa sekä venehuoltoyrittäjää. Näiden lisäksi Valio Oy ja Kiertokapula Oy ovat alueen merkittäviä vuokralaisia. Tarjolla on myös kylmää tallitilaa säilytykseen. 

Jos olet kiinnostunut Lasitehtaan tiloista ota rohkeasti yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai Lasitehtaan verkkosivujen lomakkeella! 

Juha Vihavainen 

+358 400 4842 75 

[email protected]

https://www.riihimaenlasitehdas.fi/ota-yhteytta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!