Uuden toimitusjohtajan terveiset!

19.4.2021

Kallioinen Yhtiöille saatiin maaliskuussa uusi toimitusjohtaja vetämään monialayritystä eteenpäin kohti tulevaisuuden haasteita.
Uteliaina selvitimme millaisen miehen toimitusjohtajaksi saimmekaan.

Kuka olet?

Olen Isto, 40-vuotias aviomies ja kolmen tytön isä Vantaalta.
Harrastuksiini kuuluu puulaakifutis ja kitaransoitto. Tähänastiseen työhistoriaan on kertynyt liikkeenjohdon konsultointia sekä päällikkö- ja johtotason työtehtäviä etenkin konevuokrauksen ja palveluliiketoiminnan parissa. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja diplomi-insinööri.

Miten päädyit Kallioinen Yhtiöihin?

Kallioinen Yhtiöt on hieno suomalainen perheyritys, josta huokuu asiakaslähtöisyys ja tekemisen meininki.
Tykkään hahmottaa elämää tarinoiden kautta, ja Kallioinen Yhtiöt on ennen kaikkea menestystarina, jonka juuret ovat syvällä historiassa.
On mahtavaa päästä mukaan kirjoittamaan tähän tarinaan seuraavia kappaleita. Lisäksi yhtiössä kiinnostaa yrittäjähenkisyys ja monialaisuus: kiinteistöliiketoiminta, konevuokraus, nostopalvelut ja maanrakennus mahtuvat sulassa sovussa saman katon alle, toisistaan hyötyen ja liiketoimintaa tasapainottaen. Näiden toimintojen välisiä yhteishyötyjä voimme vahvistaa entisestään, ja lisätä asiakaskuntamme tietoisuutta laajasta palveluvalikoimastamme.

Miten näet rakennusalan tulevaisuuden ja Kallioinen Yhtiöiden tarinan jatkuvan tästä eteenpäin?

Yritysten keskittyminen ydinliiketoimintaansa on megatrendi, joka on tullut jäädäkseen. Yritykset ostavat oman liiketoiminnan ulkopuolisia toimintoja enenevissä määrin palveluina ulkopuolisilta toimijoilta.
Tämä tulee entisestään lisäämään vuokratilojen, konevuokrauksen ja nostopalvelujen kysyntää.
Kallioinen Yhtiöt ei ole pelikentän suurin toimija, mutta kaltaisellemme alueelliselle ja ketterälle toimijalle tulee aina olemaan tilausta ja mahdollisuuksia. Vahvuuksiimme kuuluu vuokraamisen helppous ja nopeus,
ja näihin tulemmekin tietoisesti panostamaan vielä lisää.
Pienempänä tahona meidän on helppo kokeilla uusia ideoita
ja konsepteja asiakkaiden kanssa, ja päätöksenteko esimerkiksi vuokrakonehankinnoissa on nopeaa.

Kun organisaation yhteishenki, ammattitaito ja sitoutuneisuus ovat näinkin korkealla tasolla, on mukavaa aloittaa täällä toimitusjohtajana. Tärkeintä on pysyä jatkossakin asiakkaan pulssilla ja pitää katse tiukasti pallossa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!